I samband med anmälan om deltagande förutsätts att nedanstående regler och villkor har lästs igenom samt accepterats. I samband med anmälan godkänner du samt övriga lagkamrater dessa regler och villkor.

 

¤ ALLT fiske sker på eget ansvar!

 

¤ Personer under 18 år förutsätts ha målsmans tillstånd att delta.

 

¤ Detta är en tävling som går ut på att ha roligt tillsammans, träffa nya kamrater och umgås sportfiskare emellan. Den är mest för skojs skull alltså.

 

 

¤ Lagar och regler gäller, såväl lokala som nationella.

 

¤ Som deltagare förutsätts man ha kunskap om godkända fiskevatten samt godkända fiskemetoder.

 

¤ Som deltagare förutsätts man ha kunskap om Catch & Release (samt hur man tillämpar detta), hur man hanterar fisken på ett varsamt sätt samt att man släpper tillbaka fångad fisk.

 

¤ Godkända fiskemetoder är jerkfiske, spinnfiske, haspelfiske samt flugfiske. Ingen annan fiskemetod är godkänd. Om en icke godkänd fiskemetod används förbehåller sig Team HGF rätten att diskvalificera det lag som fuskat.

 

¤ Endast artificiella beten är godkända att fiska med.

 

¤ Man får fiska var man vill under tävlingstiden, så länge man utgår med båt från Hargshamns Båtklubb. Det är alltså inte tillåtet att köra iväg båten på trailer och lägga i någon annanstans.

 

¤ Max antal startplatser är 60 stycken, och först till kvarn gäller. Om det kommer en ledig plats meddelas detta via vår facebooksida.

 

¤ Det är den sammanlagda längden på de fyra längsta gäddorna som räknas, t ex 91cm + 95cm + 98cm + 102cm = 386cm.

 

¤ Det individuella priset går till den personen som har fångat dagens längsta fisk, och den får räknas in i lagets totala längd.

 

¤ Om två lag skulle hamna på samma totala längd så är det den individuellt längsta gäddan som avgör. Om båda dessa har samma längd, så är det den andra längsta gäddan, osv.

 

¤ Det måste finnas ett godkänt foto där man ser gäddans längd på en av Team HGF tillhandahållen måttbräda. Team HGF, eller någon av Team HGF för ändamålet utsedd person, förbehåller sig rätten att inte godkänna en fångst där fotot är av tveksam kvalitet.

 

¤ Max två (2) bilder per fisk.

 

¤ Startavgiften är 500:- per lag. Om inte startavgiften är betald innan utsatt datum får man inte delta i tävlingen.

 

¤ Max antal deltagare i ett lag är tre stycken.

 

¤ Vinnare utses av Team HGF. Beslutet kan inte överklagas.

 

 

Anmälan är bindande och ingen återbetalning av startavgift kommer ske.

Vi reserverar oss för felskrivningar och eventuella ändringar.